bg_BG    de_DE    en_GB    pl_PL    ru_RU   

Строителнo-инвестиционна компания в България

bg_BG    de_DE    en_GB    pl_PL    ru_RU   

СЛЪНЧЕВ БРЯГ

RAINBOW 3 - ПЛАЖ КАКАО

Моден триумф за 2009г. и смело решение, което предизвиква всеобщ възторг!

RAINBOW 3 - ПЛАЖ КАКАО 1


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
RAINBOW 3 - ПЛАЖ КАКАО 1


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Детайли за имота:

Инфраструктура на обекта:

Описание:

Елегантност и стил.

Курортен комплекс Rainbow се намира в южната част на курортен комплекс Слънчев бряг. Най-хубавият плаж по цялото крайбрежие е само на няколко минути пеша от комплекса. Rainbow е съвременен луксозен комплекс, който включва Rainbow 1, Rainbow 2, Rainbow 3, Sea Isle с общо 420 апартамента, с басейни, подземни гаражи, модерен фитнес и спа център, барове, магазини и денонощна охрана.

Rainbow 3 resort club е комплекс, който без съмнение се отличава със своята елегантност, в който можете да се насладите на незабравима почивка в невероятна атмосфера. Ще имате чудесната възможност да посетите най-известния плаж по цалото крайбрежие – Какао, който се намира на няколко минути пеша от комплекса, а също така разположения в близост старинен град Несебър и неговите исторически забележителности.

Съвременна архитектура, пастелни тонове – лукс, който можете да си позволите.

Старинната част на Несебър и центъра на Слънчев бряг са разположени в близост, а наличието на първокласни пътища прави безпроблемно обслужването на комплекса. Международно летище Бургас е само на 25 минути с кола от Рейнбоу 3. Комплексът разполага със 150 апартамента от 27 м2 до 67 м2.

Всички апартаменти са обзаведени със съвременни висококачествени мебели. Предвидени са паркоместа за всички гости на комплекса. Rainbow съчетава съвременна архитектура и релаксираща атмосфера. Сградата е 6-етажна, с приземния етаж, с два асансьора и удобни коридори.

Свържете се с наш брокер

Scroll to Top