bg_BG    de_DE    en_GB    ru_RU   

Строителнo-инвестиционна компания в България

bg_BG    de_DE    en_GB    ru_RU   

Слънчев бряг, Несебър

МЕЗОНЕТ ПЕНТХАУС - РОМАНС МАРИН

Апартамент в Несебър и Слънчев бряг. Имот в Несебър.

ПЕНТХАУС - ROMANCE MARINE 1 - Апартамент в Несебър 1ПЕНТХАУС - ROMANCE MARINE 1 - Апартамент в Несебър 2Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
ПЕНТХАУС - ROMANCE MARINE 1 - Апартамент в Несебър 1ПЕНТХАУС - ROMANCE MARINE 1 - Апартамент в Несебър 2Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Детайли за имота:

Инфраструктура на обекта:​

Описание:

Апартамент в Несебър
Апартамент в Несебър, Апартамент в Слънчев бряг, Имот в Несебър и Слънчев бряг

 

Дизайнерски обзаведен апартамент в Несебър  на две нива на супер цена!

 

Двете сгради (сграда Romance и сграда Marine Несебър и Слънчев бряг) на комплекса имат оригинална средиземноморска архитектура.

Взаимствана от най-ярките й предстваители по протежението на Френската Ревиера. 

 

Черпейки от архитектурното богатсво на френската Ревиера, следвайки всеки детайл ние се постарахме собствениците в Romance Marine да бъдат обгръщани с уютния чар на Сен Тропе или някое от райските кътчета около Ница. Арки, пастелени цветове, застарени керемиди, цветя, палми и маслини, часовникова кула, това е духа на Romance Marine. 

 

Сградите се отварят на юг с богато озеленен красив двор в хармония с два външни басейна, декоративна плажна ивица, един вътрешен басейн, детски аква парк.

На разположение на собственици и гости: 

 •  басейн тип морски плаж
 •  Детски аква парк,
 •  Вътрешен басейн,
 •  Спа, сауна, турска баня, фитнес,
 •  Ресторант

Комплексът (Апартамент в Несебър) с всичките му закрити екстри работи целогодишно.

Апартаментът в Несебър е разположен на 5 и 6 етажи на комплекса. Площта на пентхауса е разпределена по нива както следва:

 • Апартамент в Несебър – първо ниво: антре, хол с кухненски бокс, баня, тераса, вътрешна стълба;
 • Апартамент в Несебър – второ ниво: спалня, баня, гардеробна, тераса.

Апартаментът има гледка към басейна.

Апартамент в Несебър , Апартамент в Слънчев бряг е чудесен начин на живот. Апартамент в Несебър , Апартамент в Слънчев бряг е здраве, уют и красота. Апартамент в Несебър , Апартамент в Слънчев бряг е привилегия. Апартамент в Несебър , Апартамент в Слънчев бряг е богатсвто/

 

 

Дизайнерски обзаведен пентхаус на две нива на супер цена!

Двете сгради (сграда Romance и сграда Marine) на комплекса имат оригинална средиземноморска архитектура, взаимствана от най-ярките й предстваители по протежението на Френската Ревиера. Черпейки от архитектурното богатсво на френската Ревиера, следвайки всеки детайл ние се постарахме собствениците в Romance Marine да бъдат обгръщани с уютния чар на Сен Тропе или някое от райските кътчета около Ница. Арки, пастелени цветове, застарени керемиди, цветя, палми и маслини, часовникова кула, това е духа на Romance Marine. Сградите се отварят на юг с богато озеленен красив двор в хармония с два външни басейна, декоративна плажна ивица, един вътрешен басейн, детски аква парк.

На разположение на собственици и гости: 

 •  басейн тип морски плаж
 •  Детски аква парк,
 •  Вътрешен басейн,
 •  Спа, сауна, турска баня, фитнес,
 •  Ресторант

Комплексът с всичките му закрити екстри работи целогодишно.

Пентхаусът е разположен на 5 и 6 етажи на комплекса. Площта на пентхауса е разпределена по нива както следва:

 • първо ниво: антре, хол с кухненски бокс, баня, тераса, вътрешна стълба;
 • второ ниво: спалня, баня, гардеробна, тераса.

Апартаментът има гледка към басейна.

Romance Marine и комплекси Rainbow са разположени в най-красивата южна част на курорта Слънчев бряг. В непосредствена близост е плажа CACAO, който е емблематично място за района и предлага изключителни условия за плаж, отдих и развлечения. В района е разположен уникален за Слънчев бряг плажен парк от дюни и зеленина с размери над 500 декара, оформящ красива буферна зона и непозволяващ застрояване на първа линия. Близоста до този плаж в съчетание с парка е несравнимо богатство и преимущество на Romance Marine.

В съседство се намират супермаркет, поликлиника, спортен комплекс и тенис стадион. 

15 минути приятна разходка делят Romance Marine и Несебър. Аннтичният град на Несебър е разположен на красив полуостров представлява паметник на културата и е в списъка на Юнеско за световното куптурно наследство. Несебър е един от най-старите градове в Европа и най-богат на архитектурни паметници от средновековието в България. Собствениците в Romance Marine ще имат невероятната превилегия да се докосват в своето ежедневие до тривековна история, наследила през вековете древните цивилизации, от тракийска, гръцка, римска и старобългарска. Този архитектурно-археологически резерват ще бъде част от Вашият живот.

Останките от антична крепостна стена с порта от ІІІ-ІV в., несебърските църкви от V-VІ в. и по-късните, от средновековието (Х-ХІV в.), които са изящни произведения на средновековната българо-византийска архитектура и около шесдесет възрожденски къщи, придават неповторим облик и особена атмосфера на това място.

Новата част на града Несебър предлага уюта и удобствата на целогодишен курортен град с висок стандарт на населението и развита инфраструктура. Близоста на Romance Marine до него осигурява възможност на собствениците на партаменти в комплекса за целогодишно пребиваване и постоянно местожителство.

На 25 км от Слънчев бряг и Romance Marine се намира град Бургас и летище Бургас. Един модерен и красив град, който бе избран през 2011 година за най-добър град за живот в България. С кола под наем, такси или просто автобус за 20 минути път, всички екстри на този прекрасен град са на разположение на клиентите в Romance Marine.

Сградите са с монолитно изпълнение от естествени материали, стени от тухли, довършени с мазилка и шпакловка и многопластова топло и шумоизолация, алуминиева или PVC дограма с прекъснат термо мост. Италиански парапет от ковано желязо. Естествени камъни травертини по фасадата. Италиански състарени керемиди.

Външна изолация на стените:

1.Лепило
2.Фасаден стиропор
3.Дюбел за тухли
4.Лепило за топлоизоации
5.Армираща мрежа
6.Шпакловка за топлоизолация
7.Декоративна мазилка
8.Фасадна боя
9.PVC ъгъл с мрежа

В качеството си на строители и създатели на комплекси Rainbow сме построили и въвели в експлоатация над 60 000 кв.м застроена площ по Южното Черноморие на България в района на Слънчев бряг, а именно: Rainbow 3 Resort Club(2009), Sea Isle (Rainbow 4 – 2010), в близост до град Несебър;

Ексклузивния ВИП апартхотел на първа линия с панорамен морски изглед GOLDEN RAINBOW Vip Residence (2011); изумителния целогодишен комплекс в стила на френската ривиера Romance Marine (2013), който угажда на собствениците и гостите си с разнообразни удобства по всяко време на годината; Messembria Palace (2014)– истински дворец за любителите на комфортния престой във всеки сезон; Riviera Garden (2014)– целогодишен обект, разположен в центъра на курортното градче Равда. Великолепният целогодишен комплекс Messembria Resort, който е продължение на Messembria Palace с много допълнителни развлечения и удобства. Продължаваме да реализираме обекти за целогодишен престой: Romance Paris –всички забележителности на Париж на едно място – нашето вдъхновение да създадем продължение на Romance Marine с изглед към морето, за строителството на което отново избрахме изключително местоположение в Свети Влас; Свети Йоан – изкушава и привлича със стилния си външен вид и отлично разположение на първа линия от морето в Созопол; призовава да се докоснете до красотата на природата и невероятните пясъчни плажове. Резиденция Копенхаген в столицата в един от най-комуникативните райони на София.

Ето и ключовите преимущества за клиентите избрали нас:

 • Над 60 000 м2 въвведени в експлоатация сгради в района
 • Всички сгради до момента са изпълнение в срок, без каквото и да е било забавяне в срока по договорите с клиентите
 • Компаниите нямат нито един съдебен иск срещу себе си от партньори, изпълнители или клиенти през годините на работата си
 • Над 50% от нашата клиентела е привлечена от доволни клиенти, купили от нас.
 • Компанията е лицензиран туроператор чрез Ренталс.БГ ООД, и приемаща страна в качеството си на собственик на хотели.

Служителите на компанията Immo Rainbow ще подберат най-подходящия вариант и ще ви консултират по всички въпроси относно покупката на недвижим имот.

Immo Rainbow предлага недвижими имоти в България на международния пазар. Клиентите, които искат да закупят недвижим имот от чужбина, в частност имот на българското черноморско крайбрежие могат да се обърнат към нашите служители за професионална консултация . 

За максимална защита на интересите на клиентите и  за тяхно удобство Immo Rainbow се занимава с подготовката на всички необходими документи и договори.

Компанията предлага на своите клиенти помощ по всички въпроси свързани с недвижимите имоти:

 • Получаване на виза
 • Организиране на оглед
 • Консултации по юридическите въпроси свързани със сделки с имоти
 • Посредничество при покупко-продажба
 • Консултации по наемане на имот
 • Консултации по инвестиционни проекти
 • Консултации по ВНЖ и ПМЖ
 • Съдействие при получаване на кредит
 • Управление на недвижим имот.

Организирането на оглед на обект включва:

 • Оформяне на покана за получаване на виза
 • Посрещане на летището
 • Настаняване в хотел
 • Оглед на обекта и района
 • Оформяне на документи за покупка
 • Изпращане на летище

В работата с клиенти, нашата главна цел е стремежът да се вслушваме в техните желания и да въплъщаваме техните изисквания. 

Всеки нов обект в портфолиото на компанията се превръща в истински шедьовър и често привлича минувачи, които се спират за да направят снимки.

Повече от всичко ни радват щастливите лица на собствениците, които се отдават на спокоен отдих в новите си апартаменти. За моного от тях те се превръщат във втори дом, за други – в постоянно жилище, за трети – в изгодна инвестиция.

Ние от своя страна продължаваме да създаваме и да доставяме радост с новите си идеи и проекти.

Искрено Ваши!

Екипът на „Immo Rainbow

С цел максимизиране на удобството за нашите собственици в Romance Marine и комплекси Rainbow ние сигуряваме следните целогодишни услуги:

 •  Почистване и поддръжка на външните басейни и джакузито.
 •  Почистване и поддръжка на вътрешният басейни
 •  Целогодишна физическа охрана и видео контрол.
 •  Целогодишна поддръжка на общите части и зелените площи
 •  Целогодишно почистване на общите части и зелените площи
 •  Целогодишно управление
 •  Рецепционисти
 •  Поддръжка на фасадите
 •  Поддръжка на Фитнес
 •  Поддръжка на Сауна и Турска баня
 •  Поддръжка на всички външни съоражения
 •  Паркинг
 •  Разходи за ток и вода за басейн и общи части.
 •  Поддръжка на асансьорите.
 •  HOT SPOT Rainbow Wi-Fi интернет в целия комплекс и във всеки апартамент

Допълнителните услуги, предлагани в комплексите от нашата компания са:

 •  Професионално управление на имот
 •  Отдаване под наем на хотелски принцип, чрез регистриран хотелиер и лицензиран туроператор Rentals.BG Eood.
 •  Трансфери от и до летищще Бургас, Варна и София
 •  Екскурзии до Истанбул и вътрешноста на България
 •  Почистване в апартамента
 •  Пране и гладене на дрехи и бельо

Свържете се с наш брокер​

ПЕНТХАУС - ROMANCE MARINE 1 - Апартамент в Несебър 39

Цветелина Петковска

Мениджър Продажби

Scroll to Top