Българска строително-инвестиционна компания

За нас

Полезна информация
За нас Полезна информация
Полезна информация

Процедура по закупуване на имот:

1. Посетете нашия сайт, за да разгледате пълния набор от оферти за апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи и много други имоти за продажба и наем на територията на цялата страна.

2. Селектирайте офертите, които отговарят на вашите критерии.

3. Изпратете ни запитване за повече информация за имотите, които ви интересуват, като използвате телефонните номера, бутоните или линковете за връзка с брокера по офертите, които ви интересуват. Можете да се свържете и с централния ни офис в София, ако имате общи въпрпоси по покупката на имот.

4. Нашите брокери ще поддържат комуникация с вас, докато отговорим на всички ваши въпроси, свързани с конкретен имот или с покупката на имоти като цяло. По всяко време можете да изискате от нас да организираме огледи на имоти в удобно за вас време.

5. За организация на оглед е добре да ни кажете няколко дни по-рано от датата на огледа, за да можем да направим необходимата организация. Ако огледите са свързани с посещение на друг район от този, в който живеете, ние можем да ви помогнем с организацията на хотел и транспорт, ако имате нужда от това.

6. При намиране на подходящия за вас имот и желание от ваша страна за покупката му, ние ще организираме преговори с продавачите, както и цялата необходима документация – договори, документи на имота, проверки на собствеността, приключване на сделката, плащане и други необходими правни и експертни услуги.

7. За резервиране на имота се заплаща депозит при сключване на предварителен договор с продавача. Този депозит е невъзвръщаем, ако на по-късен етап решите да се откажете от покупката на конкретния имот. Плащането на депозит и сключване на предварителен договор с продавача е необходимо, за да сте сигурни, че имотът ще бъде продаден само на вас и то на посочената в договора цена.

8. Ако се намирате в чужбина или нямате възможност да посетите района, в който се намира имотът, който искате да закупите, за да приключите сделката, вие можете да придобиете собствеността върху този имот и от разстояние с наша помощ. Нашите юристи ще изготвят всички необходими за целта документи и ще ви дадат инструкции за техния подпис, а после ще ви представляват на сделката.