bg_BG    de_DE    en_GB    ru_RU   

Строителнo-инвестиционна компания в България

bg_BG    de_DE    en_GB    ru_RU   

ЗА НАС


Нашата компания е член на Българска инвестиционно-строителна асоциация – „БИСА“ и на Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП).

ЗА НАС 1

Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП) е професионално сдружение, което работи активно за развитието на инвестиционното строителство и налагането на най-добрите предприемачески практики.

Мисията на БИСА включва стремеж към устойчив растеж, естетика и хармония с природата.

Нашето членството в двете организации гарантира надеждност, лоялност и качество.

В качеството си на строители и създатели на комплекси Rainbow сме построили и въвели в експлоатация над 60 000 кв.м застроена площ по Южното Черноморие на България в района на Слънчев бряг, а именно: Rainbow 3 Resort Club(2009), Sea Isle (Rainbow 4 – 2010), в близост до град Несебър; Ексклузивния ВИП апартхотел на първа линия с панорамен морски изглед GOLDEN RAINBOW Vip Residence (2011); изумителния целогодишен комплекс в стила на френската ривиера Romance Marine (2013), който угажда на собствениците и гостите си с разнообразни удобства по всяко време на годината; Messembria Palace (2014)– истински дворец за любителите на комфортния престой във всеки сезон; Riviera Garden (2014)– целогодишен обект, разположен в центъра на курортното градче Равда. Великолепният целогодишен комплекс Messembria Resort, който е продължение на Messembria Palace с много допълнителни развлечения и удобства. Продължаваме да реализираме обекти за целогодишен престой: Romance Paris –всички забележителности на Париж на едно място – нашето вдъхновение да създадем продължение на Romance Marine с изглед към морето, за строителството на което отново избрахме изключително местоположение в Свети Влас; Свети Йоан – изкушава и привлича със стилния си външен вид и отлично разположение на първа линия от морето в Созопол; призовава да се докоснете до красотата на природата и невероятните пясъчни плажове. Резиденция Копенхаген в столицата в един от най-комуникативните райони на София.

Ето и ключовите преимущества за клиентите избрали нас:

 •  Над 60 000 м2 въвведени в експлоатация сгради в района
 •  Всички сгради до момента са изпълнение в срок, без каквото и да е било забавяне в срока по договорите с клиентите
 •  Компаниите нямат нито един съдебен иск срещу себе си от партньори, изпълнители или клиенти през годините на работатата си
 •  Над 50% от нашата клиентела е привлечена от доволни клиенти, купили от нас.

Компанията е лицензиран туроператор чрез Ренталс.БГ ООД, и приемаща страна в качеството си на собственик на хотели.

Служителите на компанията IMMO RAINBOW ще подберат най-подходящия вариант и ще ви консултират по всички въпроси относно покупката на недвижим имот. IMMO RAINBOW предлага недвижими имоти в България на международния пазар. Клиентите, които искат да закупят недвижим имот от чужбина, в частност имот на българското черноморско крайбрежие могат да се обърнат към нашите служители за професионална консултация .  

За максимална защита на интересите на клиентите и  за тяхно удобство IMMO RAINBOW се занимава с подготовката на всички необходими документи и договори.

Компанията предлага на своите клиенти помощ по всички въпроси свързани с недвижимите имоти:

 •  Получаване на виза
 •  Организиране на оглед
 •  Консултации по юридическите въпроси свързани със сделки с имоти
 •  Посредничество при покупко-продажба
 •  Консултации по наемане на имот
 •  Консултации по инвестиционни проекти
 •  Консултации по ВНЖ и ПМЖ
 •  Съдействие при получаване на кредит
 •  Управление на недвижим имот.

Организирането на оглед на обект включва:

 •  Оформяне на покана за получаване на виза
 •  Посрещане на летището
 •  Настаняване в хотел
 •  Оглед на обекта и района
 •  Оформяне на документи за покупка
 •  Изпращане на летище

В работата с клиенти, нашата главна цел е стремежът да се вслушваме в техните желания и да въплъщаваме техните изисквания.  

Всеки нов обект в портфолиото на компанията се превръща в истински шедьовър и често привлича минувачи, които се спират за да направят снимки. 

Повече от всичко ни радват щастливите лица на собствениците, които се отдават на спокоен отдих в новите си апартаменти. За моного от тях те се превръщат във втори дом, за други – в постоянно жилище, за трети – в изгодна инвестиция. 

Ние от своя страна продължаваме да създаваме и да доставяме радост с новите си идеи и проекти.

Искрено Ваши!

Екипът на „Immo Rainbow“ 

Процедура по закупуване на имот:

1. Посетете нашия сайт, за да разгледате пълния набор от оферти за апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи и много други имоти за продажба и наем на територията на цялата страна.

2. Селектирайте офертите, които отговарят на вашите критерии.

3. Изпратете ни запитване за повече информация за имотите, които ви интересуват, като използвате телефонните номера, бутоните или линковете за връзка с брокера по офертите, които ви интересуват. Можете да се свържете и с централния ни офис в София, ако имате общи въпрпоси по покупката на имот.

4. Нашите брокери ще поддържат комуникация с вас, докато отговорим на всички ваши въпроси, свързани с конкретен имот или с покупката на имоти като цяло. По всяко време можете да изискате от нас да организираме огледи на имоти в удобно за вас време.

5. За организация на оглед е добре да ни кажете няколко дни по-рано от датата на огледа, за да можем да направим необходимата организация. Ако огледите са свързани с посещение на друг район от този, в който живеете, ние можем да ви помогнем с организацията на хотел и транспорт, ако имате нужда от това.

6. При намиране на подходящия за вас имот и желание от ваша страна за покупката му, ние ще организираме преговори с продавачите, както и цялата необходима документация – договори, документи на имота, проверки на собствеността, приключване на сделката, плащане и други необходими правни и експертни услуги.

7. За резервиране на имота се заплаща депозит при сключване на предварителен договор с продавача. Този депозит е невъзвръщаем, ако на по-късен етап решите да се откажете от покупката на конкретния имот. Плащането на депозит и сключване на предварителен договор с продавача е необходимо, за да сте сигурни, че имотът ще бъде продаден само на вас и то на посочената в договора цена.

8. Ако се намирате в чужбина или нямате възможност да посетите района, в който се намира имотът, който искате да закупите, за да приключите сделката, вие можете да придобиете собствеността върху този имот и от разстояние с наша помощ. Нашите юристи ще изготвят всички необходими за целта документи и ще ви дадат инструкции за техния подпис, а после ще ви представляват на сделката.

Scroll to Top